Socialize

Romancele au jucat bine la Tokyo

800px-ariake_colosseumRomancele au jucat bine la Tokyo, si Simona Halep si Sorana Cirstea au ajuns in turul 3, dar ambele pleaca in China cu regretul ca nu au avansat mai mult. Exista si posibilitatea ca fetele noastre sa joace una din semifinale si nu ar fi mirat pe nimeni. Din pacate ambele au pierdut meciul din optimi care putea fi castigat, din nou fara sa mire pe nimeni.

Simona a scapat-o din mana pe Venus Williams, care acum la “batranete” a devenit mai sportiva si, mai obiectiva fiind, a declarat ca ”nu stiu cum de am castigat fiindca Simona a jucat minunat”. In aceasta pagina am aratat cum a pierdut Simona dupa ce a avut set, 3-2, 4-3 si 5-4 cu break in setul doi, iar in decisiv 2-0  si minge de 3-0!? Acum ne dam seama mai bine ca Venus era impacata  si cu ideea ca va pierde si cu atat mai mare a fost bucuria ei ca a scapat de infrangere…

Sorana  a jucat 2 zile cu Kuznetsova si daca printre ploi a condus cu 3-0 si apoi cu 4-1, astazi la reluare a “reusit” sa mai faca doar 2 ghemuri in primul set si doar 1 in al doilea, pierzand o ocazie excelenta de a avansa si de a prinde un loc in clasament pe care nu l-a mai avut niciodata. Si asa, ajungand pe locul 21 putem spune ca a atins top 20, fiindca Marion Bartoli va iesi din acest top pana la primavara viitoare.

Fetele noastre, la care se adauga si Irina Begu si Alexandra Dulgheru se vor indrepta catre Beijing unde vor avea din nou ocazia sa performeze.

O asteptam si pe Monica Niculescu si Alexandra Cadantu sa-si reia sirul victoriilor iar tinerele Cristina Dinu si Andreea Mitu sa le calce pe urme.

Comments

comments

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu Login